Over ons

Bij International Steel Coating kunt u terecht voor alles wat met oppervlaktebehandeling te maken heeft, gaande van stralen, galvaniseren en metallisatie tot poedercoaten en natlakken.

Reeds 30 jaar hebben wij met onze zusterfirma Laeremans Geert nv ervaring in alle las- & constructiewerken en alles wat daarbij komt kijken. Omdat er veel vraag naar was bij onze klanten, hebben wij in 2018 beslist om onze straal- en lakafdeling los te trekken en uit te breiden, zodat wij deze diensten ook aan derden kunnen aanbieden. Ook particulieren zijn steeds welkom.

Buiten een volledig nieuwe productieruimte van 3.600m² beschikken we ook over een volledige nieuwe installatie. Hieronder een overzicht van onze cabines en de mogelijke afmetingen voor behandelingen.

  • 1 rolbrug 5T + 1 rolbrug 10T
  • Straalcabine  16m x 5m x 5m met opengaand dak
  • Metalliseercabine 16m x 5m x 5m met opengaand dak
  • Natlakcabine  16m x 5m x 5m met opengaand dak
  • Natlakcabine  8m x4m x3.5m met railsysteem + droogkamer
  • Poedercabine 8m x 4m x 3.5m met railsysteem + oven

Waarin wij ons onderscheiden? Flexibiliteit!

Met onze professionele, flexibele en kwalitatieve aanpak, streven wij ernaar om onze klanten een levertermijn van één week te garanderen. Moet het toch sneller? Dan is een snelservice bespreekbaar! Doordat wij een KMO zijn, geniet u van de klantgerichtheid van een familiebedrijf en staat u rechtstreeks in contact met de verantwoordelijke.

On site? Geen probleem!

Wanneer de werken niet naar ons kunnen komen, komen wij naar de werken. Door het gebruik van mobiele straal- & lakinstallaties kunnen wij ook ter plaatse stralen en lakken. Enkele voorbeelden hiervan zijn onze realisaties bij Zoo Antwerpen, Koningklijk Museum voor Midden-Afrika in Tervuren,….

Hieronder enkele foto’s: 

Kleurkeuzes en afwerking

Voor de eindlaag van uw project, kunt u kiezen uit onneindig veel afwerkingsmogelijkheden en een ruime kleurkeuze. Bijna alles kan op aanvraag, wij denken graag mee met de klant over een gepaste behandeling.

Wanneer één of meerdere kleuren of glansgraden (satijn, mat, structuur, metallic,…) je aanspreken, brengen wij deze graag aan op een kleurplaat, zodat u deze in de juiste lichtomstandigheden kunt bekijken.

Klik hieronder voor onze infobrochure

“Uw project, ons vakmanschap.”

Stel je vraag