Het beoogde resultaat van jouw oppervlaktebehandeling vraagt om een afstemming op maat! Ons vakmanschap staat garant voor het juiste advies!

Vragen? → Twijfel niet u tot ons team te richten voor persoonlijke hulp bij uw project!

Plan van Aanpak

Een behandeling op maat? Dan zijn wij er om dit te realiseren. Een duidelijke communicatie is de sleutel tot een succesverhaal. Bekijk hier dan ook onze procedure voor uw project.

Interesse

Op basis van informatie of een persoonlijk gesprek bespreken we de situatie en mogelijkheden voor uw behandeling. We starten steeds vanuit het oogpunt van de klant gecombineerd met onze jarenlange ervaring in de sector.

Offerte opmaak

Uitgaande van de informatieverzameling maken we een persoonlijke en vrijblijvende offerte aan.

Productie → behandeling

Dankzij onze nieuwe installaties hebben wij de mogelijkheid om de meest diverse onderdelen te behandelen. Gaande van kleine onderdelen en slingerwerk tot grote structuren van +5T met afmetingen groter dan 5x5x16m. We staan eveneens garant voor onze flexibele levertermijnen, steeds is samenspraak met de klant

  • Voorbehandeling
  • Roestwerende beschermingslaag
  • Afwerking

Afhaling of levering

Standaard wordt voorzien dat de klant zelf zijn onderdelen brengt en komt afhalen. Indien gewenst, zijn wij in de mogelijkheid om ook de afhaling en levering van uw onderdelen te voorzien.

Dienst na verkoop

Ook wanneer het project is afgelopen, blijven wij altijd beschikbaar voor onze klanten. Gaande van garanties tot onderhoud en tal van andere diensten.

N

Totaal project

Om u nog beter van dienst te zijn, kan onze zusteronderneming Laeremans Geert nv u verder helpen met uw totaalprojecten op maat!

Het beoogde resultaat van jouw oppervlaktebehandeling vraagt om een afstemming op maat! Ons vakmanschap staat garant voor het juiste advies!

Vragen?  Twijfel niet u tot ons team te richten voor persoonlijke hulp bij uw project!

Ons bedrijf

Bij International Steel Coating kunt u terecht voor alles wat met oppervlaktebehandeling te maken heeft, gaande van stralen, galvaniseren en metallisatie tot poedercoaten en natlakken.

Reeds 30 jaar hebben wij met onze zusterfirma Laeremans Geert nv ervaring in alle las- & constructiewerken en alles wat daarbij komt kijken. Omdat er veel vraag naar was bij onze klanten, hebben wij in 2018 beslist om onze straal- en lakafdeling los te trekken en uit te breiden, zodat wij deze diensten ook aan derden kunnen aanbieden. Ook particulieren zijn steeds welkom.

Stel je vraag